Library Offline - Library appears empty, no Library results,

Things to check:
  • Does the internet connection work? Are you online? You can keep working with the offline cache.
  • Under PowerPoint > SlideProof > Settings > Library: Is the Library Path correct?  If not try to correct the path 
  • Under PowerPoint > SlideProof > Settings > Library: Is the Library Path shown as "online" ? Check access rights, for example try to access the URL in your browser for better error message.
  • Make sure you can access the path with the Microsoft Explorer (not internet explorer)
  • Does the Library folder show .spzip files in the Microsoft Explorer (PowerPoint > SlideProof > Library menu > Open Company Librrary in Explorer) If no files are shown at all their might be access issues, if no .spzip files are shown try to publish a file via PowerPoint > SlideProof > Publish
  • Clear the Library Cache
For SharePoint in particular
  1. Try to access the path in the Internet Explorer. If this fails, it's most likely a permission problem.
  2. Try to access the path with the Microsoft Explorer (not internet explorer)
  3. If Microsoft Explorer requires authorization:
  4. make sure to set AuthForwardServerList  in  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WebClient\Parameters. It is a REG_MULTI_SZ entry with Key AuthForwardServerList and include a url that matches the sharepoint location
  5. Sign-out of SharePoint in Internet Explorer, then chose "remember me / keep me signed in" when signing in again
  6. See if the address is part of Internet Explorer Trusted Sites. If not: add it, signout and restart WebClient
  7. Make sure that in Task Manager > Services > WebClient is running. Select Restart if you made changes to sign-in or trusted sites

Feedback and Knowledge Base